UPGRADE UW BENELUX MERKREGISTRATIE NAAR EUROPESE MERKREGISTRATIE (KLIK HIER)

HOME

WAREN : KLASSEN 1-34

Klasse 1

Chemische producten voor industriële, wetenschappelijke en fotografische doeleinden, alsmede voor land-, tuin- en bosbouwkundige doeleinden; kunstharsen als grondstof, plastics als grondstof; meststoffen; brandblusmiddelen; hardings- en soldeerpreparaten voor metalen; chemische producten voor het conserveren van voedingsmiddelen; looistoffen; kleefstoffen voor industriële doeleinden.

Klasse 2

Verven, vernissen, lakken; roestwerende middelen en houtconserveringsmiddelen; kleurstoffen; beitsen; natuurlijke harsen als grondstof; metalen in blad- en poedervorm voor schilders, decorateurs, drukkers en kunstenaars.

Klasse 3

Bleekmiddelen en andere wasmiddelen; reinigings-, polijst-, ontvettings- en schuurmiddelen; zepen; parfumerieën, etherische oliën, cosmetische middelen, haarlotions; tandreinigingsmiddelen.

Klasse 4

Industriële oliën en vetten; smeermiddelen; producten voor het absorberen, besproeien en binden van stof; brandstoffen (met inbegrip van motorbenzine) en verlichtingsstoffen; kaarsen, lampenpitten.

Klasse 5

Farmaceutische en diergeneeskundige producten; hygiënische producten voor medisch gebruik; diëtische substanties voor medisch gebruik, voedingsmiddelen voor baby’s; pleisters, verbandmiddelen; tandvulmiddelen en afdrukmateriaal voor tandartsen; ontsmettingsmiddelen; middelen ter verdelging van ongedierte; schimmeldodende en onkruidverdelgende middelen.

Klasse 6

Onedele metalen en hun legeringen; bouwmaterialen van metaal; verplaatsbare constructies van metaal; metalen materialen voor spoorwegen; niet-elektrische metalen kabels en draden; slotenmakerswaren van metaal en kleinijzerwaren; metalen buizen; brandkasten; metaalwaren voor zover niet begrepen in andere klassen; ertsen.

Klasse 7

Machines en werktuigmachines; motoren (uitgezonderd motoren voor voertuigen); koppelingen en transmissie-organen (behalve voor voertuigen); landbouwmachines; broedmachines.

Klasse 8

Handgereedschappen en -instrumenten, met de hand te bedienen; messenmakerswaren, vorken en lepels; blanke wapens; scheerapparaten.

Klasse 9

Wetenschappelijke, zeevaartkundige, landmeetkundige, fotografische, cinematografische, optische, weeg-, meet-, sein-, controle- (inspectie-), hulpverlenings- (reddings-) en onderwijstoestellen en -instrumenten; apparaten en instrumenten voor de geleiding, de distributie, de omzetting, de opslag, het regelen en het beheersen van elektriciteit; apparaten voor het opnemen, het overbrengen en het weergeven van geluid of beeld; magnetische gegevensdragers, schijfvormige geluidsdragers; verkoopautomaten en mechanismen voor apparaten met vooruitbetaling; kasregisters, rekenmachines, gegevensverwerkende apparatuur en computers; brandblusapparaten.

Klasse 10

Chirurgische, medische, tandheelkundige en diergeneeskundige toestellen en instrumenten; kunstledematen, -ogen en -tanden; orthopedische artikelen; hechtmateriaal.

Klasse 11

Verlichtings-, verwarmings-, stoomopwekkings-, kook-, koel-, droog-, ventilatie- en waterleidingsapparaten en sanitaire installaties.

Klasse 12

Vervoermiddelen; middelen voor vervoer over land, door de lucht of over het water.

Klasse 13

Vuurwapens; munitie en projectielen; springstoffen; vuurwerk.

Klasse 14

Edele metalen en hun legeringen en producten hieruit vervaardigd of hiermee bedekt voor zover niet begrepen in andere klassen; juwelen, bijouterieën, edelstenen; uurwerken en tijdmeetinstrumenten.

Klasse 15

Muziekinstrumenten.

Klasse 16

Papier, karton en hieruit vervaardigde producten voor zover niet begrepen in andere klassen; drukwerken; boekbinderswaren; foto’s; schrijfbehoeften; kleefstoffen voor kantoorgebruik of voor de huishouding; materiaal voor kunstenaars; penselen; schrijfmachines en kantoorartikelen (uitgezonderd meubelen); leermiddelen en onderwijsmateriaal (uitgezonderd toestellen); plastic materialen voor verpakking, voor zover niet begrepen in andere klassen; drukletters; clichés.

Klasse 17

Rubber, guttapercha, gummi, asbest, mica en hieruit vervaardigde producten voor zover niet begrepen in andere klassen; halfbewerkte plastic producten; dichtings-, pakking- en isolatiemateriaal; niet-metalen buigzame buizen.

Klasse 18

Leder en kunstleder en hieruit vervaardigde producten voor zover niet begrepen in andere klassen; dierenhuiden; reiskoffers en koffers; paraplu’s, parasols en wandelstokken; zwepen en zadelmakerswaren.

Klasse 19

Bouwmaterialen, niet van metaal; onbuigzame buizen, niet van metaal, voor de bouw; asfalt, pek en bitumen; verplaatsbare constructies, niet van metaal; monumenten, niet van metaal.

Klasse 20

Meubelen, spiegels, lijsten; van hout, kurk, riet, bies, teen, hoorn, been, ivoor, balein, schildpad, barnsteen, parelmoer, meerschuim, vervangingsmiddelen van al deze stoffen of van plastic vervaardigde producten voor zover niet begrepen in andere klassen.

Klasse 21

Gerei en vaatwerk voor de huishouding of de keuken; kammen en sponzen; borstels (uitgezonderd penselen); materialen voor de borstelfabricage; reinigingsmateriaal; staalwol; ruw of halfbewerkt glas (uitgezonderd glas voor bouwdoeleinden); glas-, porselein- en aardewerk voor zover niet begrepen in andere klassen.

Klasse 22

Touw, bindgarens, netten, tenten, dekzeilen, zeilen, zakken (voor zover niet begrepen in andere klassen); vulmateriaal (uitgezonderd van rubber of plastic); ruwe vezelige textielmaterialen.

Klasse 23

Garens en draden voor textielgebruik.

Klasse 24

Weefsels en textielproducten voor zover niet begrepen in andere klassen; dekens en tafellakens.

Klasse 25

Kledingstukken, schoeisel, hoofddeksels.

Klasse 26

Kant en borduurwerk, band en veters; knopen, haken en ogen, spelden en naalden; kunstbloemen.

Klasse 27

Tapijten, vloermatten, matten, linoleum en andere vloerbedekking; behang, niet van textielmateriaal.

Klasse 28

Spellen, speelgoederen; gymnastiek- en sportartikelen voor zover niet begrepen in andere klassen; versierselen voor kerstbomen.

Klasse 29

Vlees, vis, gevogelte en wild; vleesextracten; geconserveerde, bevroren, gedroogde en gekookte vruchten en groenten; geleien, jams, compote; eieren, melk en melkproducten; eetbare oliën en vetten.

Klasse 30

Koffie, thee, cacao, suiker, rijst, tapioca, sago, koffiesurrogaten;meel en graanpreparaten, brood, banketbakkers- en suikerbakkerswaren, consumptie-ijs; honing, melassestroop; gist, rijsmiddelen; zout, mosterd; azijn, kruidensausen; specerijen; ijs.

Klasse 31

Land-, tuin- en bosbouwproducten en zaden voor zover niet begrepen in andere klassen; levende dieren; verse vruchten en groenten; zaaizaden, levende planten en bloemen; voedingsmiddelen voor dieren, mout.

Klasse 32

Bieren; minerale en gazeuse wateren en andere alcoholvrije dranken; vruchtendranken en vruchtensappen; siropen en andere preparaten voor de bereiding van dranken.

Klasse 33

Alcoholhoudende dranken (uitgezonderd bieren).

Klasse 34

Tabak; artikelen voor rokers; lucifers.

DIENSTEN : KLASSEN 35 - 45

Klasse 35

Reclame; beheer van commerciële zaken; zakelijke administratie; administratieve diensten.

Klasse 36

Verzekeringen; financiële zaken; monetaire zaken; makelaardij in onroerende goederen.

Klasse 37

Bouw; reparaties; installatiewerkzaamheden.

Klasse 38

Telecommunicatie.

Klasse 39

Transport; verpakking en opslag van goederen; organisatie van reizen.

Klasse 40

Behandeling van materialen.

Klasse 41

Opvoeding; opleiding; ontspanning; sportieve en culturele activiteiten.

Klasse 42

Wetenschappelijke en technologische diensten, alsmede bijbehorende onderzoeks- en ontwerpdiensten; dienstverlening op het gebied van industriële analyse en industrieel onderzoek; ontwerpen en ontwikkelen van computers en van software.

Klasse 43

Restauratie (het verstrekken van voedsel en dranken); tijdelijke huisvesting.

Klasse 44

Medische diensten; veterinaire diensten; dienstverlening op het gebied van hygiëne en schoonheidsverzorging voor mensen of dieren; dienstverlening op het gebied van land-, tuin- en bosbouw.

Klasse 45

Juridische diensten; veiligheidsdiensten voor de bescherming van goederen en personen; persoonlijke en maatschappelijke diensten verleend door derden om aan individuele behoeften te voldoen.Uw Merk Registreren FAQBeeldmerk RegistrerenMerk Deponeren in EuropaMerk VastleggenMerk Registreren in EuropaMerk Beschermen in EuropaMerknaam DeponerenMerknaam VastleggenMerknaam Registreren in EuropaMerknaam Beschermen in EuropaLogo DeponerenLogo VastleggenLogo RegistrerenLogo BeschermenHandelsnaam DeponerenHandelsnaam VastleggenHandelsnaam RegistrerenHandelsnaam BeschermenBedrijfsnaam DeponerenBedrijfsnaam VastleggenBedrijfsnaam RegistrerenBedrijfsnaam BeschermenNaam BeschermenNaam RegistrerenMerknaam AanvragenMerken DeponerenMerken VastleggenMerken RegistrerenMerken BeschermenMerkbeschermingMerknaam RegistratieBescherming HandelsnaamBescherming BedrijfsnaamBescherming LogoBescherming MerkBescherming MerknaamRegistratie HandelsnaamRegistratie BedrijfsnaamRegistratie LogoRegistratie MerkRegistratie MerknaamBedrijfsnamen BeschermenBedrijfsnamen RegistrerenBedrijfsnamen VastleggenSlagzinnen & Slogans BeschermenMerkregistratie BuitenlandMerkbescherming EuropaMerkbescherming BuitenlandMerkregistratie EuropaHandelsnaamBedrijfsnaamHandelsnamenMerkenbeschermingMerkenregistratieHandelsnaam BeschermingBedrijfsnaam BeschermingLogo BeschermingMerk BeschermingMerknaam BeschermingHandelsnaam RegistratieBedrijfsnaam RegistratieLogo RegistratieMerk RegistratieBedrijfsnamen RegistratieOnderscheidend VermogenContactEuropese Unie MerkregistratieMerkbescherming Tarief JMTCMerkenbureauMerkregistratie KeurmerkRegistreren MerkDeponeren MerkMerkregistratie TariefMerkregistratie TariefNewsletterReactie FormulierOfferte Merkbescherming BedrijvenOfferte Merkregistratie BedrijvenInformatie MerkbeschermingInformatie MerkregistratieFAQ - Merken RegistrerenOfferte Merkregistratie BedrijvenMerkbescherming BeneluxMerkregistratie BeneluxGratis MerkonderzoekMerkregistratie Verenigde StatenMerkregistratie CanadaMerkregistratie USAMerkbescherming USAMerkregistratie NederlandMerkregistratie BelgieMerkregistratie DuitslandMerkregistratie FrankrijkMerkregistratie EngelandMerkregistratie Europa of BeneluxMerkregistratie Kompas