BENELUX REGISTRATIE vanaf 445,- / EUROPESE MERKREGISTRATIE vanaf 1275,- (Klik Hier)


HOME


Een veelgestelde vraag is wat de kosten zijn van het verkrijgen van merkregistratie in de Verenigde Staten. Hoewel de indruk soms bestaat dat de aanvraagkosten van merkregistratie in de Verenigde Staten hoog zijn, is dit zeker niet standaard, maar afhankelijk van een aantal factoren.

In de Verenigde Staten krijgt men soms te maken met bezwaren van de officiele examiners. Dit kan (1) het onderscheidend vermogen van het merk zelf betreffen, (2) de bij de merkaanvraag ingediende lijst met producten en diensten of (3) geciteerde oudere merken die teveel op het nieuw aangevraagde merk lijken.

Het is dan vooral van belang in de Verenigde Staten goede vertegenwoordiging te hebben die ten eerste de merkaanvraag optimaal indient en vervolgens eventuele bezwaren die dan nog komen vakkundig en tegen acceptabele kosten weet te elimineren.

Er zijn 2 routes voor merkregistratie in de Verenigde Staten (VS):


1. Nationale registratie voor de Verenigde Staten, rechtstreeks in de VS in te dienen.

Een Nationale merkregistratie indienen kan per direct. De procedure speelt zich volledig af in de Verenigde Staten en staat vanaf het eerste moment onder supervisie van onze locale vertegenwoordiging, waarmee wij een samenwerkingsverband hebben. U bent verzekerd van een zeer deskundige begeleiding bij uw merkregistratie in de Verenigde Staten.

2. Een Internationale Registratie met o.a. de Verenigde Staten als een van de gekozen landen.

Voor een Internationale Registratie (met bijv. de Verenigde Staten) dient men te beschikken over een basisregistratie. Voor Benelux bedrijven is deze basis een Benelux merkregistratie of een Europese Unie merkregistratie. Nadat deze is aangevraagd kan men (na enige tijd) een aanvraag voor Internationale merkregistratie doen waarbij men dus ook de Verenigde Staten betrekt. De procedure speelt zich dan nog steeds af in Europa en wordt na goedkeuring van de administratieve voorwaarden door de centrale administratie in Zwitserland doorgestuurd naar de USA. Pas vanaf dit moment ondergaat een aanvraag via deze procedure dezelfde route als een Nationale Merkregistratie. Er is in zekere zin dus sprake van een omweg.

Verenigde Staten   Nationale Registratie   Via Internationale Registratie (IR)  
Lengte Procedure   Normaal   In het algemeen langer  
Aanvraag indienen   Kan per direct   Eerst basisregistratie aanvragen  
Later uitbreiden Uitbreiding niet mogelijk   IR is uit te breiden met andere landen  
Afhankelijk basisregistratie   Niet afhankelijk   Ja, eerste 5 jaar afhankelijk  


Heeft u plannen voor de Verenigde Staten en wilt u daarvoor merkregistratie aanvragen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij voor uw situatie de juiste route kunnen bespreken en u hiervoor een scherpe offerte kunnen sturen.Merknaam RegistratieBescherming HandelsnaamBescherming BedrijfsnaamBescherming LogoBescherming MerkBescherming MerknaamRegistratie HandelsnaamRegistratie BedrijfsnaamRegistratie LogoRegistratie MerkRegistratie MerknaamSlagzinnen & Slogans BeschermenMerkregistratie BuitenlandMerkbescherming EuropaMerkenregistratieHandelsnaam BeschermingBedrijfsnaam BeschermingLogo BeschermingMerk BeschermingMerknaam BeschermingHandelsnaam RegistratieBedrijfsnaam RegistratieLogo RegistratieMerk RegistratieEuropese Unie MerkregistratieMerkbescherming BeneluxMerkregistratie BeneluxMerkregistratie Verenigde StatenMerkregistratie CanadaMerkregistratie USAMerkbescherming USAMerkregistratie NederlandMerkregistratie BelgieMerkregistratie Europa of BeneluxMerkbeschermingInformatie MerkregistratieMerkregistratie BuitenlandMerkregistratie EuropaMerkregistratie U.S.A. & CanadaMerkregistratie Zuid-AmerikaMerkregistratie Australasia, AfrikaMerk DeponerenMerk VastleggenMerk RegistrerenMerk BeschermenMerknaam DeponerenMerknaam VastleggenMerknaam RegistrerenMerknaam BeschermenNaam DeponerenNaam VastleggenNaam BeschermenNaam RegistrerenHandelsnaam DeponerenHandelsnaam VastleggenHandelsnaam RegistrerenHandelsnaam BeschermenBedrijfsnaam DeponerenBedrijfsnaam VastleggenBedrijfsnaam RegistrerenBedrijfsnaam BeschermenBedrijfslogo DeponerenBedrijfslogo VastleggenBedrijfslogo RegistrerenBedrijfslogo BeschermenHandelsmerk DeponerenHandelsmerk VastleggenHandelsmerk RegistrerenHandelsmerk BeschermenBeeldmerk DeponerenBeeldmerk VastleggenBeeldmerk BeschermenEuropean Trademark RegistrationEuropean TrademarkLogo DeponerenLogo VastleggenLogo RegistrerenLogo BeschermenInternationale MerkregistratieVernieuwing Merkregistratie