BENELUX REGISTRATIE vanaf 545,- / EUROPESE MERKREGISTRATIE vanaf 1275,- (Klik Hier)


HOMEMERKENBUREAU JMTCACHTERGROND

OFFERTE MERKREGISTRATIE  VERNIEUWING MERKREGISTRATIE 
MERKREGISTRATIE BUITENLAND  UPGRADE BENELUX MERKREGISTRATIE 


Merkenbureau JMTC is opgericht door Joep Mens, die in 1993 zijn studie Nederlands Recht in Utrecht heeft voltooid aan de Rijksuniversiteit met een specialisatie op het gebied van de Intellectuele Eigendom. Sinds 1994 is Joep Mens werkzaam als merkengemachtigde in het merkenvak. Hij heeft gedurende ruim 10 jaar veel ervaring opgedaan bij Novagraaf Nederland te Amsterdam (voorheen Markgraaf). Hij behaalde in 1995 zijn BMM certificaat (Benelux Merken en Modellenvereniging) van de opleiding tot erkend merkengemachtigde.

Joep Mens heeft als merkenadviseur de merkenportefeuilles beheerd van multinationale ondernemingen zoals de Rabobank, Luchthaven Schiphol, CSM N.V., Purac Biochem, Australian Homemade en Pearle Opticiens. Daarnaast werkt Joep Mens sedert 1999 samen met vele advocatenkantoren in de Verenigde Staten die gebruik maken van zijn kennis en advisering op het gebied van de Intellectuele Eigendom.

Begin 2005 heeft Joep Mens de stap gemaakt om in Zeist zijn eigen merkenbureau JMTC te starten. In toenemende mate blijken bedrijven en instellingen behoefte te hebben aan een integrale persoonlijke ondersteuning van het gehele traject van merkenregistratie en merkbewaking van geregistreerde namen. Het concept dat JMTC merkenbureau hanteert bij het leveren van advies en diensten sluit hierbij volledig aan. JMTC werkt prettig en professioneel voor u.


Lid van de Benelux Vereniging Merken- en Modellenrecht

Lid van de International Trademark Association

Merkregistratie BuitenlandMerkbescherming EuropaEuropese Unie MerkregistratieMerkbescherming BeneluxMerkregistratie BeneluxMerkregistratie Verenigde StatenMerkregistratie CanadaMerkregistratie USAMerkbescherming USAMerkregistratie NederlandMerkregistratie BelgieMerkregistratie DuitslandMerkregistratie FrankrijkMerkregistratie EngelandMerkregistratie Europa of BeneluxMerkbeschermingInformatie MerkregistratieMerkregistratie BuitenlandMerkregistratie EuropaMerkregistratie U.S.A. & CanadaMerkregistratie Zuid-AmerikaMerkregistratie Australasia, AfrikaUw Merk Deponeren in EuropaMerk VastleggenMerk RegistrerenMerk BeschermenMerknaam DeponerenMerknaam VastleggenMerknaam RegistrerenMerknaam BeschermenNaam DeponerenNaam VastleggenNaam BeschermenNaam RegistrerenLogo DeponerenLogo VastleggenLogo RegistrerenLogo BeschermenInternationale MerkregistratieVernieuwing MerkregistratieMerkregistratie DuitslandMerkregistratie FrankrijkMerkregistratie SpanjeMerkregistratie ItalieEuropese MerkregistratieMerkregistratie UK / EngelandMerkregistratie NoorwegenMerkregistratie Verenigde StatenMerkregistratie CanadaMerkregistratie USAMerkregistratie Noord AmerikaMerkregistratie AustralieMerkregistratie Nieuw-ZeelandMerkregistratie ChinaMerkregistratie JapanMerkregistratie Nederland