BENELUX REGISTRATIE vanaf 545,- / EUROPESE MERKREGISTRATIE vanaf 1275,- (Klik Hier)


HOMEMERKENBUREAU JMTCMISSION STATEMENT

OFFERTE MERKREGISTRATIE  VERNIEUWING MERKREGISTRATIE 
MERKREGISTRATIE BUITENLAND  UPGRADE BENELUX MERKREGISTRATIE ALS MERKENBUREAU HANTEREN WIJ DE VOLGENDE UITGANGSPUNTEN :

-Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van merkregistratie.
-Geen geschuif met klanten, steeds uw eigen adviseur.
-Een goede werkrelatie tussen de klant en de merkenadviseur.
-Laagdrempelig bureau zonder advocaten cultuur.
-Snel reactie op uw e-mail vragen, veelal binnen 1 werkdag.
-Merkenbureau niet gedreven door omzet of zware overhead.
-Acceptabele transparante tarieven, gebaseerd op wat reëel is.
-Geen uurtje factuurtje cultuur op basis van hoge uurtarieven.
-Geen firewall van secretaresses die de adviseurs afschermen.
-Fine-tuning en maatwerk, geen massaproductie.
-Kwaliteit staat bij ons altijd voorop.

Wij willen op basis van onze kennis en ervaring de beste partner zijn voor het registreren van uw merken. Dat betekent voor ons op een prettige wijze met u samenwerken en klaar staan om al uw vragen te beantwoorden.

Strategisch inzicht, ervaring bij oppositiebehandeling en merkinbreuk bestrijding en dat met scherpe en transparante tarieven. Ons merkenbureau wordt niet gedreven door omzetdrang en een uurtje factuurtje cultuur. Compact blijven zonder een zware overhead is de kracht van onze onderneming waardoor wij voor elk formaat klant interessant zijn als partner voor merkregistratie. Dit kunnen kleine locale bedrijven of middelgrote bedrijven zijn maar eveneens internationale ondernemingen in de Europese Unie en daarbuiten. Wij werken veel samen met buitenlandse advocatenkantoren.

Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste route voor het beschermen van uw merken in de Benelux, Europa en elders in de Wereld.

EUROPESE UNIE MERKBESCHERMING AANTREKKELIJK   MERKBESCHERMING HANDELSNAAM NOODZAKELIJK  RESTYLING VAN UW LOGO? KLIK HIER  

Merkregistratie BuitenlandMerkbescherming EuropaEuropese Unie MerkregistratieMerkbescherming BeneluxMerkregistratie BeneluxMerkregistratie Verenigde StatenMerkregistratie CanadaMerkregistratie USAMerkbescherming USAMerkregistratie NederlandMerkregistratie BelgieMerkregistratie DuitslandMerkregistratie FrankrijkMerkregistratie EngelandMerkregistratie Europa of BeneluxMerkbeschermingInformatie MerkregistratieMerkregistratie BuitenlandMerkregistratie EuropaMerkregistratie U.S.A. & CanadaMerkregistratie Zuid-AmerikaMerkregistratie Australasia, AfrikaUw Merk Deponeren in EuropaMerk VastleggenMerk RegistrerenMerk BeschermenMerknaam DeponerenMerknaam VastleggenMerknaam RegistrerenMerknaam BeschermenNaam DeponerenNaam VastleggenNaam BeschermenNaam RegistrerenLogo DeponerenLogo VastleggenLogo RegistrerenLogo BeschermenInternationale MerkregistratieVernieuwing MerkregistratieMerkregistratie DuitslandMerkregistratie FrankrijkMerkregistratie SpanjeMerkregistratie ItalieEuropese MerkregistratieMerkregistratie UK / EngelandMerkregistratie NoorwegenMerkregistratie Verenigde StatenMerkregistratie CanadaMerkregistratie USAMerkregistratie Noord AmerikaMerkregistratie AustralieMerkregistratie Nieuw-ZeelandMerkregistratie ChinaMerkregistratie JapanMerkregistratie Nederland