BENELUX REGISTRATIE vanaf 445,- / EUROPESE MERKREGISTRATIE vanaf 1275,- (Klik Hier)


HOMEMERKBESCHERMING ALGEMEENBENELUX MERKBESCHERMING

OFFERTE MERKREGISTRATIE  VERNIEUWING MERKREGISTRATIE 
MERKREGISTRATIE BUITENLAND  UPGRADE BENELUX MERKREGISTRATIE 


Voor ondernemingen die een merk in Nederland en de rest van de Benelux (gaan) gebruiken is merkbescherming in de Benelux van belang. JMTC kan u van dienst zijn bij de volledige procedure voor het vastleggen van uw merk. Deze procedure bestaat uit meerdere fases, eerst de indienings/goedkeuringsfase en vervolgens de publicatie/registratiefase. Na voltooiing hiervan volgt registratie en krijgt u voor 10 jaar een merkrecht voor de gehele Benelux dat daarna onbeperkt kan worden vernieuwd voor periodes van 10 jaar.

Ook over de registreerbaarheid van uw merk en het voorkomen van een eventuele weigering op grond van onvoldoende onderscheidend vermogen kunnen wij u adviseren. Voor de merkbescherming van zowel een woordmerk als een logo of een woordbeeldmerk bieden wij de mogelijkheid van een relatief voordelig duodepot in de Benelux.

Niet alleen bent u bij ons verzekerd van een juiste registratie van uw nieuwe merken, wij kunnen ook zorgen voor het vernieuwen van al uw reeds bestaande merken, zowel binnen als buiten de Benelux. Wij hanteren hiervoor in de Benelux een zeer scherp tarief. Neemt u voor nadere informatie contact met ons op.

Landen: België, Luxemburg en Nederland.

Zie het overzicht Tarief Informatie voor verdere bijzonderheden.Merknaam RegistratieBescherming HandelsnaamBescherming BedrijfsnaamBescherming LogoBescherming MerkBescherming MerknaamRegistratie HandelsnaamRegistratie BedrijfsnaamRegistratie LogoRegistratie MerkRegistratie MerknaamSlagzinnen & Slogans BeschermenMerkregistratie BuitenlandMerkbescherming EuropaMerkenregistratieHandelsnaam BeschermingBedrijfsnaam BeschermingLogo BeschermingMerk BeschermingMerknaam BeschermingHandelsnaam RegistratieBedrijfsnaam RegistratieLogo RegistratieMerk RegistratieEuropese Unie MerkregistratieMerkbescherming BeneluxMerkregistratie BeneluxMerkregistratie Verenigde StatenMerkregistratie CanadaMerkregistratie USAMerkbescherming USAMerkregistratie NederlandMerkregistratie BelgieMerkregistratie Europa of BeneluxMerkbeschermingInformatie MerkregistratieMerkregistratie BuitenlandMerkregistratie EuropaMerkregistratie U.S.A. & CanadaMerkregistratie Zuid-AmerikaMerkregistratie Australasia, AfrikaMerk DeponerenMerk VastleggenMerk RegistrerenMerk BeschermenMerknaam DeponerenMerknaam VastleggenMerknaam RegistrerenMerknaam BeschermenNaam DeponerenNaam VastleggenNaam BeschermenNaam RegistrerenHandelsnaam DeponerenHandelsnaam VastleggenHandelsnaam RegistrerenHandelsnaam BeschermenBedrijfsnaam DeponerenBedrijfsnaam VastleggenBedrijfsnaam RegistrerenBedrijfsnaam BeschermenBedrijfslogo DeponerenBedrijfslogo VastleggenBedrijfslogo RegistrerenBedrijfslogo BeschermenHandelsmerk DeponerenHandelsmerk VastleggenHandelsmerk RegistrerenHandelsmerk BeschermenBeeldmerk DeponerenBeeldmerk VastleggenBeeldmerk BeschermenEuropean Trademark RegistrationEuropean TrademarkLogo DeponerenLogo VastleggenLogo RegistrerenLogo BeschermenInternationale MerkregistratieVernieuwing Merkregistratie