BENELUX MERKREGISTRATIE OF EUROPESE MERKREGISTRATIE AANVRAGEN (Klik Hier)

GRATIS MERKENSCAN, OFFERTE MERKREGISTRATIE OF TELEFONISCH CONSULT (Klik Hier)


HOMEMERKBESCHERMING ALGEMEENBENELUX MERKBESCHERMING

OFFERTE MERKREGISTRATIE  VERNIEUWING MERKREGISTRATIE 
MERKREGISTRATIE BUITENLAND  UPGRADE BENELUX MERKREGISTRATIE 


Voor ondernemingen die een merk in Nederland en de rest van de Benelux (gaan) gebruiken is merkbescherming in de Benelux van belang. JMTC kan u van dienst zijn bij de volledige procedure voor het vastleggen van uw merk. Deze procedure bestaat uit meerdere fases, eerst de indienings/goedkeuringsfase en vervolgens de publicatie/registratiefase. Na voltooiing hiervan volgt registratie en krijgt u voor 10 jaar een merkrecht voor de gehele Benelux dat daarna onbeperkt kan worden vernieuwd voor periodes van 10 jaar.

Ook over de registreerbaarheid van uw merk en het voorkomen van een eventuele weigering op grond van onvoldoende onderscheidend vermogen kunnen wij u adviseren. Voor de merkbescherming van zowel een woordmerk als een logo of een woordbeeldmerk bieden wij de mogelijkheid van een relatief voordelig duodepot in de Benelux.

Niet alleen bent u bij ons verzekerd van een juiste registratie van uw nieuwe merken, wij kunnen ook zorgen voor het vernieuwen van al uw reeds bestaande merken, zowel binnen als buiten de Benelux. Wij hanteren hiervoor in de Benelux een zeer scherp tarief. Neemt u voor nadere informatie contact met ons op.

Landen: België, Luxemburg en Nederland.

Zie het overzicht Tarief Informatie voor verdere bijzonderheden.Merkregistratie BuitenlandMerkbescherming in EuropaEuropese Unie MerkregistratieMerkbescherming BeneluxMerkregistratie BeneluxMerkregistratie Verenigde StatenMerkregistratie CanadaMerkregistratie USAMerkbescherming USAMerkregistratie NederlandMerkregistratie BelgieMerkregistratie DuitslandMerkregistratie FrankrijkMerkregistratie EngelandMerkregistratie Europa of BeneluxMerkbeschermingInformatie MerkregistratieMerkregistratie BuitenlandMerkregistratie in EuropaMerkregistratie U.S.A. & CanadaMerkregistratie Zuid-AmerikaMerkregistratie Australasia, AfrikaUw Merk Deponeren in EuropaMerk VastleggenMerk RegistrerenMerk BeschermenMerknaam DeponerenMerknaam VastleggenMerknaam RegistrerenMerknaam BeschermenNaam DeponerenNaam VastleggenNaam BeschermenNaam RegistrerenLogo DeponerenLogo VastleggenLogo RegistrerenLogo BeschermenInternationale MerkregistratieVernieuwing MerkregistratieMerkregistratie DuitslandMerkregistratie FrankrijkMerkregistratie SpanjeMerkregistratie ItalieEuropese MerkregistratieMerkregistratie UK / EngelandMerkregistratie NoorwegenMerkregistratie CanadaMerkregistratie Verenigde StatenMerkregistratie USAMerkregistratie Noord AmerikaMerkregistratie AmerikaMerkregistratie AustralieMerkregistratie Nieuw-ZeelandMerkregistratie ChinaMerkregistratie JapanMerkregistratie Nederland