BENELUX REGISTRATIE vanaf 545,- / EUROPESE MERKREGISTRATIE vanaf 1275,- (Klik Hier)


HOMEMERKBESCHERMING ALGEMEENMERKONDERZOEK

OFFERTE MERKREGISTRATIE  VERNIEUWING MERKREGISTRATIE 
MERKREGISTRATIE BUITENLAND  UPGRADE BENELUX MERKREGISTRATIE 


MERKONDERZOEK
Voordat u met een nieuw merk of een nieuwe handelsnaam op de markt komt, is het van belang te weten of de benaming wel beschikbaar is. Gelet op de hoeveelheid merken die er al in de Benelux staan geregistreerd (meer dan een miljoen) is het niet eenvoudig om een originele naam te bedenken. Om niet achteraf voor onaangename verrassingen te staan, adviseert JMTC voorafgaand aan deponering van een merk een merkonderzoek en een handelsnaamonderzoek te verrichten.

IDENTIEK WOORDMERK ONDERZOEK
Er wordt uitsluitend gezocht op identieke merken. JMTC Merkenbureau biedt aan bedrijven in combinatie met een merkaanvraag een gratis identiek woordmerkonderzoek aan in de merkenregisters die gelden voor de Benelux. Dit merkonderzoek is alleen mogelijk voor woordmerken. Een identiek onderzoek is niet volledig dekkend en kan het beste als een soort scan worden beschouwd om de grootste bezwaren te elimineren.

GELIJKENISONDERZOEK (WOORDMERK OF BEELDMERK - LOGO)
Naast de identieke merken wordt bij een volledig gelijkenisonderzoek tevens gezocht op merken die in visueel of in klankmatig opzicht overeenstemmend zijn. Het rapport van het onderzoek bevat ook een advies over de registreerbaarheid en de beschikbaarheid van het onderzochte merk. Een gelijkenisonderzoek is de enige en de beste optie om volledige zekerheid te krijgen over de beschikbaarheid van een merk. Beeldmerken of (bedrijfs)logo's kunnen alleen worden onderzocht via een volledig merkgelijkenisonderzoek.

HANDELSNAAMONDERZOEK
Er wordt een onderzoek ingesteld naar alle handelsnamen die in Nederland zijn ingeschreven bij de Kamers Van Koophandel. Het onderzoeksrapport bevat een advies over de beschikbaarheid van de benaming.

TARIEVEN MERKREGISTRATIE EN MERKONDERZOEK

Merkregistratie BuitenlandMerkbescherming EuropaEuropese Unie MerkregistratieMerkbescherming BeneluxMerkregistratie BeneluxMerkregistratie Verenigde StatenMerkregistratie CanadaMerkregistratie USAMerkbescherming USAMerkregistratie NederlandMerkregistratie BelgieMerkregistratie DuitslandMerkregistratie FrankrijkMerkregistratie EngelandMerkregistratie Europa of BeneluxMerkbeschermingInformatie MerkregistratieMerkregistratie BuitenlandMerkregistratie EuropaMerkregistratie U.S.A. & CanadaMerkregistratie Zuid-AmerikaMerkregistratie Australasia, AfrikaUw Merk Deponeren in EuropaMerk VastleggenMerk RegistrerenMerk BeschermenMerknaam DeponerenMerknaam VastleggenMerknaam RegistrerenMerknaam BeschermenNaam DeponerenNaam VastleggenNaam BeschermenNaam RegistrerenLogo DeponerenLogo VastleggenLogo RegistrerenLogo BeschermenInternationale MerkregistratieVernieuwing MerkregistratieMerkregistratie DuitslandMerkregistratie FrankrijkMerkregistratie SpanjeMerkregistratie ItalieEuropese MerkregistratieMerkregistratie UK / EngelandMerkregistratie NoorwegenMerkregistratie Verenigde StatenMerkregistratie CanadaMerkregistratie USAMerkregistratie Noord AmerikaMerkregistratie AustralieMerkregistratie Nieuw-ZeelandMerkregistratie ChinaMerkregistratie JapanMerkregistratie Nederland