BENELUX REGISTRATIE vanaf 445,- / EUROPESE MERKREGISTRATIE vanaf 1275,- (Klik Hier)


HOMEMERKBESCHERMING ALGEMEENINTERN. REGISTRATIE

OFFERTE MERKREGISTRATIE  VERNIEUWING MERKREGISTRATIE 
MERKREGISTRATIE BUITENLAND  UPGRADE BENELUX MERKREGISTRATIE 


Het is van belang om uw merk ook in het buitenland te laten vastleggen indien u daar actief bent of plannen voor heeft in de nabije toekomst. Meerdere routes voor merkbescherming zijn mogelijk, afhankelijk van de landen die voor u van belang zijn. JMTC zal u gaarne adviseren welke route voor u de beste mogelijkheden geeft. Uiteraard wordt hierbij tevens rekening gehouden met de kosten die de diverse mogelijkheden voor merkbescherming in het buitenland met zich meebrengen.

Naast de mogelijkheid sinds 1996 van het aanvragen van een Europese Registratie is een andere route om uw merk in het buitenland te beschermen die van een Internationale Registratie. Deze wijze van registreren is gebaseerd op de Overeenkomst van Madrid (1891), waarbij zich nog steeds landen aansluiten, ook niet Europese landen (o.a. Japan in 2000 en de Verenigde Staten in 2003 middels het Protocol van Madrid). Hierdoor ontstaan steeds meer mogelijkheden om op relatief voordelige wijze uw merken in diverse landen te registreren. Voorwaarde om van dit systeem gebruik te kunnen maken is onder andere wel dat u beschikt over een registratie van uw merken in de Benelux. Het is tevens mogelijk om een Internationale Registratie te combineren met een Europese aanvraag als basis.


MERKREGISTRATIE IN DE VERENIGDE STATEN

MERKREGISTRATIE IN CANADA


Merknaam RegistratieBescherming HandelsnaamBescherming BedrijfsnaamBescherming LogoBescherming MerkBescherming MerknaamRegistratie HandelsnaamRegistratie BedrijfsnaamRegistratie LogoRegistratie MerkRegistratie MerknaamSlagzinnen & Slogans BeschermenMerkregistratie BuitenlandMerkbescherming EuropaMerkenregistratieHandelsnaam BeschermingBedrijfsnaam BeschermingLogo BeschermingMerk BeschermingMerknaam BeschermingHandelsnaam RegistratieBedrijfsnaam RegistratieLogo RegistratieMerk RegistratieEuropese Unie MerkregistratieMerkbescherming BeneluxMerkregistratie BeneluxMerkregistratie Verenigde StatenMerkregistratie CanadaMerkregistratie USAMerkbescherming USAMerkregistratie NederlandMerkregistratie BelgieMerkregistratie Europa of BeneluxMerkbeschermingInformatie MerkregistratieMerkregistratie BuitenlandMerkregistratie EuropaMerkregistratie U.S.A. & CanadaMerkregistratie Zuid-AmerikaMerkregistratie Australasia, AfrikaMerk DeponerenMerk VastleggenMerk RegistrerenMerk BeschermenMerknaam DeponerenMerknaam VastleggenMerknaam RegistrerenMerknaam BeschermenNaam DeponerenNaam VastleggenNaam BeschermenNaam RegistrerenHandelsnaam DeponerenHandelsnaam VastleggenHandelsnaam RegistrerenHandelsnaam BeschermenBedrijfsnaam DeponerenBedrijfsnaam VastleggenBedrijfsnaam RegistrerenBedrijfsnaam BeschermenBedrijfslogo DeponerenBedrijfslogo VastleggenBedrijfslogo RegistrerenBedrijfslogo BeschermenHandelsmerk DeponerenHandelsmerk VastleggenHandelsmerk RegistrerenHandelsmerk BeschermenBeeldmerk DeponerenBeeldmerk VastleggenBeeldmerk BeschermenEuropean Trademark RegistrationEuropean TrademarkLogo DeponerenLogo VastleggenLogo RegistrerenLogo BeschermenInternationale MerkregistratieVernieuwing Merkregistratie