BENELUX MERKREGISTRATIE OF EUROPESE MERKREGISTRATIE AANVRAGEN (Klik Hier)

GRATIS MERKENSCAN, OFFERTE MERKREGISTRATIE OF TELEFONISCH CONSULT (Klik Hier)


HOMEMERKENBUREAU JMTC

OFFERTE MERKREGISTRATIE  VERNIEUWING MERKREGISTRATIE 
MERKREGISTRATIE BUITENLAND  UPGRADE BENELUX MERKREGISTRATIE 


Merkenbureau JMTC is tot stand gekomen op initiatief van Joep Mens vanuit een streven naar meer maatwerk en minder standaardisering bij het vastleggen van merken. JMTC wil duidelijk en helder adviseren en cliënten in het volledige traject van merkbescherming en andere rechten op het gebied van de intellectuele eigendom begeleiden.

Kwaliteit, snelle service en persoonlijke aandacht zijn uitgangspunten voor JMTC Merkenbureau. Van belang voor de merkhouder zijn hierbij de zeer aantrekkelijke en transparante tarieven.

Er bestaan tegenwoordig diverse routes die u kunt kiezen voor merkbescherming in het buitenland. Juist hierbij is helderheid over alle mogelijkheden en consequenties voor de merkhouder van groot belang. Dit geldt uiteraard ook voor de keuzes van aan deponering voorafgaand merkonderzoek, de wijze van registreren en het al dan niet laten opnemen van merken in merkbewaking.

De levenscyclus van een merk bestaat na de creatie van het merk uit de trajecten merkonderzoek, merkregistratie en merkbewaking, waarna de juiste ingebruikname van het merk een niet onbelangrijk aspect vormt. Op deze gebieden beschikt Merkenbureau JMTC over ruime ervaring om u binnen én buiten de Benelux te begeleiden bij de bescherming van uw merken en overige rechten op het gebied van de Intellectuele Eigendom. JMTC voldoet aan de eisen die aan een allround merkenbureau gesteld mogen worden.

Lid van de Benelux Vereniging Merken- en Modellenrecht

Lid van de International Trademark Association

Merkregistratie BuitenlandMerkbescherming in EuropaEuropese Unie MerkregistratieMerkbescherming BeneluxMerkregistratie BeneluxMerkregistratie Verenigde StatenMerkregistratie CanadaMerkregistratie USAMerkbescherming USAMerkregistratie NederlandMerkregistratie BelgieMerkregistratie DuitslandMerkregistratie FrankrijkMerkregistratie EngelandMerkregistratie Europa of BeneluxMerkbeschermingInformatie MerkregistratieMerkregistratie BuitenlandMerkregistratie in EuropaMerkregistratie U.S.A. & CanadaMerkregistratie Zuid-AmerikaMerkregistratie Australasia, AfrikaUw Merk Deponeren in EuropaMerk VastleggenMerk RegistrerenMerk BeschermenMerknaam DeponerenMerknaam VastleggenMerknaam RegistrerenMerknaam BeschermenNaam DeponerenNaam VastleggenNaam BeschermenNaam RegistrerenLogo DeponerenLogo VastleggenLogo RegistrerenLogo BeschermenInternationale MerkregistratieVernieuwing MerkregistratieMerkregistratie DuitslandMerkregistratie FrankrijkMerkregistratie SpanjeMerkregistratie ItalieEuropese MerkregistratieMerkregistratie UK / EngelandMerkregistratie NoorwegenMerkregistratie CanadaMerkregistratie Verenigde StatenMerkregistratie USAMerkregistratie Noord AmerikaMerkregistratie AmerikaMerkregistratie AustralieMerkregistratie Nieuw-ZeelandMerkregistratie ChinaMerkregistratie JapanMerkregistratie Nederland