BENELUX MERKREGISTRATIE OF EUROPESE MERKREGISTRATIE AANVRAGEN (Klik Hier)

GRATIS MERKENSCAN, OFFERTE MERKREGISTRATIE OF TELEFONISCH CONSULT (Klik Hier)


HOME

CONTACTGEGEVENS  TERUGBEL SERVICE    
MERKREGISTRATIE INFORMATIE   MERKREGISTRATIE OFFERTE  GRATIS MERKONDERZOEK 


OFFERTE AANVRAGEN VOOR MERKREGISTRATIE IN HET BUITENLAND (Klik Hier)

Hieronder treft u ons merkregistratie landenmenu aan, waarin de voornaamste landen in de diverse werelddelen zijn opgenomen. Doorgaans wordt er nogal eens gevraagd wat de kosten zijn voor wereldwijde merkregistratie. Omdat merkregistratie in principe per land wordt geregeld, zijn de kosten van wereldwijde merkregistratie enorm hoog. Het is daarbij dus van belang om een zorgvuldige afweging te maken welke landen werkelijk van belang zijn voor u in relatie tot de kosten die daarvoor moeten worden gemaakt.

Merkregistratie Noord-Amerika & Canada  Merkregistratie Europa (Oost & West) 
   
Merkregistratie Zuid-Amerika & Mexico   Merkregistratie Azië, Afrika & Australië 


Het is relatief voordelig en gunstig om zoveel mogelijk gebruik te maken van bestaande verdragen, waarbij men een merkregistratie in één keer kan verkrijgen voor meerdere landen tegelijk. Het landenmenu is hierbij een hulpmiddel. Per land kunt u nagaan of een merkregistratie in een land kan worden verkregen via een Europese Merkregistratie (EU), een Internationale Merkregistratie (IR) of een OAPI merkregistratie (OAPI). Indien een land bij geen van deze verdragen is aangesloten, dan is alleen een Nationale Merkregistratie (N) mogelijk. Wellicht is het land van uw keuze niet opgenomen in ons overzicht. Neemt u dan contact met ons op, dan gaan wij de mogelijkheden voor u na.

VOLLEDIGE LANDENOVERZICHTEN MERKREGISTRATIE:


-Landen aangesloten bij een Europese Unie Merkregistratie

-Landen die mogelijk zijn bij een Internationale Merkregistratie

-Landen aangesloten bij een OAPI Merkregistratie


Lid van de Benelux Vereniging Merken- en Modellenrecht

Lid van de International Trademark Association

Merkregistratie BuitenlandMerkbescherming in EuropaEuropese Unie MerkregistratieMerkbescherming BeneluxMerkregistratie BeneluxMerkregistratie Verenigde StatenMerkregistratie CanadaMerkregistratie USAMerkbescherming USAMerkregistratie NederlandMerkregistratie BelgieMerkregistratie DuitslandMerkregistratie FrankrijkMerkregistratie EngelandMerkregistratie Europa of BeneluxMerkbeschermingInformatie MerkregistratieMerkregistratie BuitenlandMerkregistratie in EuropaMerkregistratie U.S.A. & CanadaMerkregistratie Zuid-AmerikaMerkregistratie Australasia, AfrikaUw Merk Deponeren in EuropaMerk VastleggenMerk RegistrerenMerk BeschermenMerknaam DeponerenMerknaam VastleggenMerknaam RegistrerenMerknaam BeschermenNaam DeponerenNaam VastleggenNaam BeschermenNaam RegistrerenLogo DeponerenLogo VastleggenLogo RegistrerenLogo BeschermenInternationale MerkregistratieVernieuwing MerkregistratieMerkregistratie DuitslandMerkregistratie FrankrijkMerkregistratie SpanjeMerkregistratie ItalieEuropese MerkregistratieMerkregistratie UK / EngelandMerkregistratie NoorwegenMerkregistratie CanadaMerkregistratie Verenigde StatenMerkregistratie USAMerkregistratie Noord AmerikaMerkregistratie AmerikaMerkregistratie AustralieMerkregistratie Nieuw-ZeelandMerkregistratie ChinaMerkregistratie JapanMerkregistratie Nederland